perjantai 29. heinäkuuta 2011

Messuille

Tänään lähdetään ajelemaan kohti Vaasaa. Yövytään sielä ja ajetaan aamulla Kokkolaan asuntomessuille. Ihan hyvä niin, ei tule tänään ajettavaksi liian pitkää matkaa. Karvainen muru lähtee hoitoon ja sen jälkeen ajetaan autolla kohti messuja. Kameran muistikortti on jo tyhjennetty ja kohta alkaa paristojen metsästäminen ja pakkaaminen.

Monesta blogista olen lukenut etteivät messut ole olleet aivan sitä, mitä on odotettu. Toisaalta messualuetta on kehuttu. Kirjoittelin ylös talonumeroita, jotka erityisesti kiinnostavat. Alueella on 41 kohdetta, joissa alustavien tutkimusten mukaan löysin 24 kohdetta, joissa edes joku asia kiinnostaa. Ja tietenkään nyt kun meinasin kuvittaa tätä tekstiä, asuntomessujen omat nettisivut ei toimi...

Ykkösenä meitä kiinnostaa yllättäen Kannustalot


Yksikerroksisia puutaloja ei messuilta löydy juurikaan, mutta pohjaratkasujen etsiminen ei olekaan meille näillä messuilla nyt se juttu. Minua kiinnostaa erityisesti saunat, kylpyhuoneet, vessat, vaatehuoneet, valaistus, lattiaratkaisut ja seinäpinnat. Sisustukset jaksavat aina kiinnostaa, mutta aika yllätyksettömiltä nuo näyttävät ainakin lehdessä. Itse koen, että nykyään parhaat ideat saakin blogien kautta. Monet blogin pitäjät ovat todella taitavia sisustajia ja käsityöihmisiä. Sitäpaitsi nykyään sisustuslehdet tuppaavat olemaan täynnä bloginpitäjien juttuja ja koteja, ehkä tämä kertoo jostakin.

Tässä muuten vielä kuva olohuoneestamme, jossa on tuo Sandbergin tapetti, mistä kirjoitin edellisessä postauksessa. Miten maltan olla laittamatta tuota tapettia uuteen kotiin?!

1 kommentti: